Εκκλησιασμός και γεύμα μπροστά στη θάλασσα για τα μέλη του ΚΗΦΗ Αγριάς

Μία ακόμη εξωτερική δραστηριότητα οργανώθηκε για τους ωφελούμενους του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς, όπου συνοδευόμενοι από το προσωπικό της δομής παρακολούθησαν με ευλάβεια τη Θεία Λειτουργία το πρωϊνό της Παρασκευής 12/08/2022 και αργότερα απόλαυσαν το μεσημεριανό τους γεύμα μπροστά στη θάλασσα.

Το  Κ.Η.Φ.Η.  Αγριάς είναι δομή της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου η οποία είναι  συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας  2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΕΝΕΡΓΟΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ  ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ».

Οι παροχές που προσφέρονται λειτουργούν υποστηρικτικά τόσο για τα μέλη της δομής, όσο και για τους φροντιστές τους. Στις παροχές συμπεριλαμβάνονται η πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα, η φυσικοθεραπεία, οι ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, η μετακίνηση από και προς την οικία των ωφελουμένων και οι εξωτερικές δραστηριότητες, οι οποίες έχουν στόχο την κοινωνικοποίηση και την ανθρώπινη επαφή βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των μελών της δομής.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.