Εκλογές για τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Μαγνησίας πραγματοποιεί εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου – Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και στην Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας και καλεί με ανακοίνωσή του όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές.

Το πρόγραμμα των εκλογών έχει ως εξής:

Πέμπτη 20/6, την Παρασκευή 21/6, την Τρίτη 25/6, την Τέταρτη 26/6, την Πέμπτη 27/6 και την Παρασκευή 28/6  στην αίθουσα του Ε.Κ.Β. από τις 9:00 μέχρι 12:00 κάθε μέρα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «Κανένας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας των πολιτικών των κυβερνήσεων που έχουν βάλει, εδώ και χρόνια, στο στόχαστρο τις συντάξεις και τα δικαιώματα των συναδέλφων. Η επίθεση δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά και τα παιδιά μας, και τα εγγόνια μας.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στην Ε.Ε. και στην χώρα μας είναι ζωντανό παράδειγμα για να επιβεβαιώσουμε ακόμα μια φορά που είχαμε δίκαιο στις εκτιμήσεις και στις προβλέψεις μας για τον μέλλον μας και για τον μέλλον των παιδιών και εγγονών μας, ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να αλλάξει προς καλύτερα το βιοτικό μας επίπεδο, να καλυτερέψει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, να ανεβούν οι συντάξεις μας, να εξαφανιστεί με «ψεύτικα κόλπα» η ακρίβεια που μας έχει «τσακίσει» κυριολεκτικά, αν δεν θα πάρουμε την υπόθεση αυτή στα χέρια μας. Τελικά αποδεικνύει έμπρακτα ότι οι πολιτικές που διαμορφώνονται στην Ε.Ε. είναι τοξικά επικίνδυνες για τους λαούς της Ευρώπης και ειδικά για μας συνταξιούχους.

Ουσιαστικά, ΕΕ και κυβερνήσεις ετοιμάζουν να «ξεκόψουν» κάθε κουβέντα για κοινωνικές δαπάνες, αυξήσεις αποδοχών στους δημόσιους υπαλλήλους, για τους συνταξιούχους κ.λπ. Κι αυτό την ώρα που η ακρίβεια σαρώνει και όλοι οι παράγοντες που την τροφοδοτούν είναι εδώ, ενώ η φοροληστεία θα φτάνει σε νέα ύψη προκειμένου να τηρούνται οι δεσμεύσεις για τα ματωμένα πλεονάσματα, στο πλαίσιο και του νέου Συμφώνου Σταθερότητας.

Ένα από τα σοβαρά ζητήματα που η κυβέρνηση ετοιμάζει είναι οι νέες επώδυνες αλλαγές για το επόμενο διάστημα είναι η κατάθεση νέου ασφαλιστικού. Αλλαγές για την πιο γρήγορη υλοποίηση των αποφάσεων στην Ε.Ε για την ευθυγράμμιση του ασφαλιστικού στις ανάγκες των απαιτήσεων της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων. Το βασικό τους «μέλημα» για την χώρα μας είναι να μειωθούν οι δαπάνες του κράτους για την κοινωνική ασφάλιση από το 15% του κρατικού προϋπολογισμού στο 10% και αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση. Στο στόχαστρο έχει μπει η περικοπή της δεύτερης εθνικής σύνταξης.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι συνταξιούχοιπάρτε μαζικά μέρος  στις εκλογές του Συλλόγου!   

Η δύναμη είναι στα χέρια σας!

Ο Σύλλογος είναι το πιο ισχυρό μας όπλο απέναντι σ’ αυτή την επίθεση.

 Ενισχύουμε με την συσπείρωση τον δυνάμεων μας.

Συμπληρώνουμε την αίτηση εγγραφής και συμμετέχουμε στις εκλογές στηρίζοντας αγωνιστές υποψήφιους.

Με δυνατούς Συλλόγους μπορούμε να βάλουμε φρένο στα αντιλαϊκά τους μέτρα, μπορούμε να έχουμε κατακτήσεις στον αγώνα για να πάρουμε πίσω τα όσα μας έχουν αρπάξει από τους κόπους μιας ζωής».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.