Έκπτωση 43,4% στη διαμόρφωση της Πλατείας Πανεπιστημίου

Αποσφράγιση των προσφορών από την Οικονομική επιτροπή τη Δευτέρα

Η εταιρία ΔΟΜΗΚΑΤ ΕΕ, που προσέφερε έκπτωση 43,41% αναμένεται να είναι ο ανάδοχος του έργου διαμόρφωση της Πλατείας Πανεπιστημίου, στο Βόλο και θα αναδείξει η Οικονομική επιτροπή που συνεδριάζει τη Δευτέρα.
Το έργο είναι προϋπολογισμού δαπάνης 690.000 € με ΦΠΑ και με την έκπτωση η δαπάνη του έργου διαμορφώνεται στο ποσό των 397.406,11 € με ΦΠΑ, ενώ χρηματοδοτείται από το χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020 με την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
Στον διαγωνισμό κατέθεσαν προσφορές πέντε τεχνικές εταιρίες, που πρόσφεραν ποσοστό έκπτωση από 5%, 23, 24, 30% μέχρι και 43,41%, που είναι ο ανάδοχος Β. Γεωργαλής και ΣΙΑ ΕΕ (ΔΟΜΗΚΑΤ ΕΕ). Στην επιτροπή θα γίνει υποβολή πρακτικού κατακύρωσης του ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ετοίμων γευμάτων για τη σίτιση απόρων του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ & Δημόσιας Υγείας και των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου» διάρκειας ενός έτους, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 427.266,56 € με Φ.Π.Α. και του πρακτικού διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την “Μίσθωση κινητών χημικών τουαλετών χωρίς αποχέτευση για τις ανάγκες των λαϊκών αγορών διάρκειας ενός έτους & του προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες από 1-6-2020 έως 30-9-2020 συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 70.776,72 € με Φ.Π.Α.
Τέλος αναμένεται να εγκριθούν οι μελέτες για «εργασίες απόφραξης φρεατίων, σιφωνιών κτλ. σε Δημοτικά κτίρια του Δήμου Βόλου», εκτέλεση εργασιών αντικατάστασης λαμπτήρων σε ιστούς φωτισμού από αδειούχο ηλεκτρολόγο εναερίτη με πέδιλα» και «ενεργειακή αναβάθμιση κλειστού κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας “Β. Πολύμερος”».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.