Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Βόλου για ναυαγοσώστες

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου ανακοινώθηκε για αύριο Τετάρτη στις 14.30 με μοναδικό θέμα συζήτησης τη λήψη απόφασης για την ανάθεση με διαπραγμάτευση, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με το άρθρο 32 του Ν. 4412/2016 για την “Ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου Βόλου έτους 2018”.
Πρόκειται για εννέα ακτές του Δήμου Βόλου που είναι Πλατανιδίων, Αναύρου, Αλυκών, Δημοτική Πλαζ Παγασών, Νέας Αγχιάλου, Καρνάγιο, Χρυσή Ακτή, Πλάκες και Μαμιδάκη, όπου θα τοποθετηθούν ναυαγοσωστικά βάθρα, ενώ ο ανάδοχος θα διαθέσει ένα μικρό σκάφος με έναν χειριστή και ένα ναυαγοσώστη, όντες σε ετοιμότητα καθημερινά για παροχή άμεσης βοήθειας στις υφιστάμενες λουτρικές εγκαταστάσεις.
Το έργο περιλαμβάνει ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων ακτών για το διάστημα 1 Ιουνίου ως 30 Σεπτεμβρίου 2018, ενδεικτικού προϋπολογισμού 180.000 € με ΦΠΑ.

Σημειώνεται ότι για τις 2 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί τακτική συνεδρίαση με θέμα συζήτησης τη λήψη απόφασης για την ανάθεση γνωμοδότησης σε εξειδικευμένο δικηγόρο για τη διερεύνηση ενδεχομένου λύσης και εκκαθάρισης της ΔΕΥΑΜΒ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.