ΕΚΒ: Νέα ψέματα σε επετειακό «φόντο»

Ανακοίνωση για τη δεύτερη επέτειο στην εξουσία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Βόλου. Όπως αναφέρει τη δεύτερη «Επέτειο» του ηρωικού «σκισίματος» των μνημονίων από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιόρτασαν χθες εκατομμύρια Έλληνες, πολλοί εξ αυτών έξω από τα κατασχεμένα σπίτια τους, άλλοι αναζητώντας τα υπολείμματα των μισθών και των συντάξεών τους στα ΑΤΜ και άλλοι έξω από τα ταμεία και τα γκισέ της Εφορίας και του Ταμείου Ανεργίας του ΟΑΕΔ!

Όπως τονίζει, την ίδια ώρα, περιχαρείς οι θεσμοί, απολάμβαναν τα νέο «μενού υποχωρήσεων» της Κυβέρνησης, που με τη μορφή ακόμη σκληρότερων μέτρων ετοιμάζεται, οσονούπω, να «σερβίρει» στους εργαζόμενους και στην ελληνική Κοινωνία, για τα δίχρονα …αντιμνημονιακά της «γενέθλια»!

«Μέσα σ’ αυτό το «λαμπρό» εορταστικό φόντο, οι δηλώσεις των εγγυητών της κοινωνικής δυστυχίας στη Χώρα μας ότι «συνεχίζεται η σκληρή μάχη για να μην περάσουν οι αξιώσεις των δανειστών», το λιγότερο φαντάζουν προκλητικές και υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου. Που σύντομα θα δώσει τη δική του απάντηση», καταλήγει η ανακοίνωση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.