ΕΚΒ προς ΠΑΜΕ: Μεσούσης της Αποκριάς, έπεσαν οι μάσκες τους!

Ανακοίνωση κατά των απειλών ότι «το Συνέδριο της ΓΣΕΕ δεν θα γίνει»

Η τυχαία σύμπτωση της «αγωνιστικής» αμφίεσης του ΠΑΜΕ με την περίοδο της Αποκριάς, ασφαλώς δεν αποτελεί ελαφρυντικό στοιχείο, για τη νέα εκτροπή του κεντρικού του ομιλητή, στη σημερινή …αντι-ΓΣΕΕ απεργία του, τονίζει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου, απευθυνόμενη προς το ΠΑΜΕ.

«Λαλίστατος, όπως πάντα, και αφοπλιστικά ειλικρινής, ο σύντροφος Κώστας Στεργίου, ξαναάδραξε την ευκαιρία να αναλύσει τους πραγματικούς λόγους της απεργίας. Ποιό Νομοσχέδιο Κατρούγκαλου-Βρούτση, τώρα, και ποια ενότητα;
Από απόσταση ασφαλείας από την έτερη απεργιακή συγκέντρωση της (κατά τα άλλα συνδιοργανώτριας) ΑΔΕΔΥ, στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου, το μέλος του ΠΑΜΕ εξακόντισε τη διχαλωτή γλώσσα του, στάζοντας δηλητήριο κατά της ΓΣΕΕ και κατά του Προεδρείου του ΕΚΒ. Λάβρος, υβριστής και απειλητικός μαζί, ξεκαθάρισε: «Το Συνέδριο της ΓΣΕΕ δεν πρόκειται να γίνει»!», τονίζει το ΕΚΒ.

Λες και οι εργαζόμενοι, που τους γύρισαν με αποστροφή την πλάτη και αρνήθηκαν να συμμετέχουν στα κομματικά παιχνίδια του ΠΑΜΕ, δεν τό ’ξεραν. Λες και δεν διαβάζουν εφημερίδες (με πρώτο-πρώτο τον Ριζοσπάστη), και δεν βλέπουν στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο τους τραμπουκισμούς και τις καταδρομικές επιθέσεις τους, για να διαλύσουν το Συνέδριο, επισημαίνει το Εργατικό Κέντρο.

«Τώρα, ξανααπειλούν πως θα το ξανακάνουν! Κάτι περισσότερο θα ξέρει, ασφαλώς, και θα το λέει, έτσι δημοσίως, ο κ. Στεργίου. Αλλιώς, σε απεργιακή συγκέντρωση, που αντιμάχεται το Ασφαλιστικό, όπως διατείνεται, δεν θα τολμούσε να γίνει τόσο απροκάλυπτα υβριστής των δημοκρατικών διαδικασιών μέσα στο Κίνημα, τόσο φανερά υποκινητής και νέων ροπαλο-αντιδράσεων!», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το ΕΚΒ σημειώνει ότι ελπίζει οι εργαζόμενοι της περιοχής μας, μετά και από αυτά, τα πιο φρέσκα «ταξικά πολεμικά ανακοινωθέντα», να κατανόησαν και το λόγο, «που τόσα χρόνια αυτή η μειοψηφία, η βολεμένη πίσω από την ισχνότητά της, πουλάει τόσο φτηνό και ανέξοδο αγωνιστηλίκι, κυνηγώντας αξιολύπητα… ανεμόμυλους».

Ως υστερόγραφο της ανακοίνωσης αναφέρεται ότι «Οι χιλιάδες απλοί εργαζόμενοι, που με αξιοπρέπεια αρνούνται να καρφιτσώσουν στα πέτα τους κομματικά pins (π.χ. σφυροδρέπανα ή στειλιάρια), και οι οποίοι στο τελευταίο Συνέδριο του ΕΚΒ ανέδειξαν ως ισχυρή αυτόνομη πλειοψηφία το «χαφιεδότσουρμο», ευχαριστούν από καρδιάς τον σύντροφο Κώστα, για τον εμπλουτισμό του λήμματος του κομματικού λεξικού του. Επιφυλάσσονται δε να του αντιδωρίσουν σύντομα… καθρεφτάκι!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.