ΕΚΒ: Στην Πλατεία Ελευθερίας η Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση

Πορεία και κατάθεση στεφανιών στον χώρο θυσίας στον Βόλο

Κάλεσμα στους εργαζόμενους του Βόλου για μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς απευθύνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου στις 9:30 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας, από όπου και θα ξεκινήσει πορεία και κατάθεση στεφανιών στον χώρο θυσίας στον Βόλο (Δημητριάδος – Αγ. Νικολάου).
Η διοίκηση του ΕΚΒ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στο ΠΑΜΕ, με αφορμή την ακύρωση του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ λέγοντας πως η απαράδεκτη δράση του ΠΑΜΕ, που, δυστυχώς, αφήνεται να εξελίσσεται με την σιωπηρή, όσο και ύποπτη ανοχή της Κυβέρνησης, δεν καταργεί μόνον Συνέδρια και δεν αλλοιώνει διαδικασίες.
Ακόμα το ΕΚΒ στρέφει τα πυρά του και προς το ΚΚΕ λέγοντας πως η δράση του ΠΑΜΕ είναι υποκινούμενη από το Κόμμα που δεν εκπροσωπεί παρά την… ισχνότητα στην πολιτική σκηνή, προσφέρει ενσυνείδητα το μεγαλύτερο δώρο στους Βιομήχανους, αφήνοντας τους εργαζόμενους χωρίς Συλλογικές Συμβάσεις, χωρίς θεσμική προστασία, χωρίς διαπραγματευτικά όπλα. Τέλος σε τοπικό επίπεδο διεκδικούν να μπει τέλος στην εργοδοτική ασυδοσία, που εκδηλώνεται με πολλαπλά, κάθε φορά, χτυπήματα, και να αξιοποιηθούν τα πολύτιμα αναπτυξιακά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού μας και να υπάρξουν αντίστοιχες πολιτικές, που θα φέρουν πραγματική ανάπτυξη στον τόπο μας και νέες θέσεις δουλειάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.