ΕΚΒ: «Τα συνδικάτα δεν θα υποκύψουν στη Σταλινική – κομματική μαφία»

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου καταγγέλλει και καταδικάζει τα επικίνδυνα «μαθήματα» συνδικαλιστικού και κομματικού τραμπουκισμού, από «παλικαράδες» του επιχειρησιακού βραχίονα του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ εναντίον του Οργανωτικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ Ευάγγελου Μουτάφη, τον οποίο και απείλησαν τηλεφωνικά, γιατί – λέει – δεν συντάσσεται με την άποψη της σταλινικής – κομματικής μαφίας τους.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, οι απειλές τους αυτές και οι τραμπουκισμοί, ίδιοι και απαράλλαχτοι πάντα, όπως και στο ματαιωθέν συνέδριο της ΓΣΕΕ, δεν θα μείνουν αναπάντητες. Κρίνονται και από τους εργαζόμενους και απ’ το Νόμο.

Σύμφωνα με το ΕΚΒ, στα Συνδικάτα και τη ΓΣΕΕ έχουν συντριπτική πλειοψηφία οι δημοκράτες συνδικαλιστές (όλων των άλλων παρατάξεων) και δε θα υποκλιθούν στην κομματική-σταλινική μαφία των τραμπουκισμών, των εξυβρίσεων και των απειλών. Βρίσκονται σε θέσεις μάχης, στην πρώτη γραμμή, προς πλήρη απογοήτευση του ΠΑΜΕ και των κομματικών εντολοδόχων του, που, άλλωστε, την πήραν την απάντηση από πρώτο χέρι, στο τελευταίοΣυνέδριο του ΕΚΒ, που ανέδειξε την ΠΑΣΚΕ πρώτη δύναμη και εκείνους… επιεικώς στην …παραπίσω σειρά.

«Όλοι λοιπόν μαζί οι εργαζόμενοι, που δεν υπακούμε στα κομματικά υπαλληλάκια του Περισσού, αλλά στις αξίες της ελεύθερης έκφρασης και της Δημοκρατίας,πυκνώνουμε τις γραμμές των Συνδικάτων στις κρίσιμες κινητοποιήσεις απέναντι σ’ ένα Νομοσχέδιο-οδοστρωτήρα, που στοχεύει στην επαναφορά του εργασιακού Μεσαίωνα και στην απαξίωση των Συνδικάτων», καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΚΒ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.