Ελεύθερος με περιοριστικούς για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Με τον όρο να μην έρχεται στο Βόλο και να μην έχει επαφές με την 28χρονη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 31χρονος από την Αλβανία, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοχρησία και οπλοφορία, μετά την απολογία του χθες στην ανακρίτρια.
Στον δράστη που επιτέθηκε και τραυμάτισε σε τέσσερα σημεία την 28χρονη μητέρα του παιδιού του, πιθανόν με σουγιά, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι να παραμένει στη Ν. Αγχίαλο, όπου είναι το σπίτι του, να μην έχει την παραμικρή επαφή με την 28χρονη μητέρα του παιδιού του, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς και να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.
Ο 31χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν άντεχε άλλο την πίεση, καθώς η μητέρα του παιδιού του αρνούνταν και είχε δύο χρόνια να το δει, που όμως ένιωθε την έλλειψη της μητέρας του, με αποτέλεσμα να πιέζεται ο ίδιος.
Για το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής, που μετά από καυγά, μαχαίρωσε την 28χρονη τέσσερις φορές, πιθανόν με σουγιά, που όμως δεν βρέθηκε, είπε ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, μάλωσαν ξανά με τη γυναίκα και προέβη στην πράξη του, για την οποία μετάνιωσε.
Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός έχει την επιμέλεια του παιδιού, που είναι αγόρι ηλικίας 4 ετών και που τις προηγούμενες μέρες, που ο 31χρονος ήταν κρατούμενος, έμενε με τον αδελφό του και θείο του στη Ν. Αγχίαλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.