Ελεύθερος με περιοριστικούς ο συνταξιούχος στην Αγριά για ναρκωτικά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης 3.000€, αφέθηκε χθες μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 62χρονος συνταξιούχος που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι του στην Αγριά και αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό κακουργήματος.
Στον 62χρονο μέχρι να γίνει η δίκη του, επιβλήθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η παραμονή του στο εξωτερικό, η παρουσία του μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, αλλά και η καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 €.
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά τα είχε για προσωπική χρήση, καθώς όπως είπε είναι τοξικοεξαρτημένος.
Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνα που έκανε στο σπίτι του η Αστυνομία με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου βρήκε και κατάσχεσε οκτώ συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 1.367 γραμμαρίων. Επίσης έναν τρίφτη κάνναβης, μία ζυγαριά, 27 ναρκωτικά χάπια, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 1.050 € το οποίο και κατασχέθηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.