Ελεύθερος μέχρι τη δίκη του ο 26χρονος που πέταξε ένα σακουλάκι χασίς

Ελεύθερος με τον όρο της παρουσίασης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του αφέθηκε χθες, μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 26χρονος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στο Βόλο, και κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και απείθεια. Ο νεαρός, που έχει καταδικαστεί και εκτίσει ποινή φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών, πήγε προχθές στον εισαγγελέα υπηρεσίας και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί χθες. Ο ίδιος είπε ότι είναι τοξικομανής και ζήτησε τοξικολογική πραγματογνωμοσύνη για να αποδειχτεί, θέλοντας να δείξει ότι δεν έκανε διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έχει καταδικαστεί από το Εφετείο Λάρισας, για παρόμοιες υποθέσεις, με το Δικαστήριο να αναγνωρίζει την εξάρτηση του από τις ουσίες.
Έτσι ο 26χρονος θα είναι ελεύθερος, με τον όρο της παρουσίασης στο Α.Τ. κάθε μήνα, μέχρι η υπόθεση του να συζητηθεί στο ακροατήριο.
Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης να κινείται πεζός στο κέντρο του Βόλου και, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών που θα έκαναν έλεγχο, πέταξε ένα σακουλάκι με 158,9 γραμμάρια χασίς και έτρεξε, ωστόσο συνελήφθη και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε άλλη μια ποσότητα 20 γραμμάρια χασίς, που επίσης κατασχέθηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.