Ελεύθεροι αφέθηκαν οι νεαροί που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή, αργά χθες το μεσημέρι, οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Βόλο και κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών.
Πρόκειται για έναν 29χρονο και μια 23χρονη, που οδηγήθηκαν χθες στον ανακριτή και αφού απολογήθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι, με όρο την εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μια φορά κάθε μήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι τους ήταν της νεαρής, ενώ ο 29χρονος δήλωσε χρήστης ναρκωτικών και είπε ότι αυτή την περίοδο προσπαθεί να απεξαρτηθεί. Στην κατοχή των δύο ατόμων, μετά από νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν 20,98 γραμ. ηρωίνη, μικροποσότητα 0,36 γραμ. κοκαΐνη, τρεις συσκευασίες με 3,14 γραμ. χασίς, ένα τριμμένο χάπι Suboxon και 42 διάφορα ναρκωτικά χάπια. Επίσης στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά, χρηματικό ποσό 220 €, ενώ κατασχέθηκαν και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.