Ελεύθεροι και σε ρητή δικάσιμο οι τρεις για τις κλοπές υπολογιστών στην Άφησσο

Συνελήφθησαν λίγες ώρα μετά τη δράση τους, ενώ βρέθηκαν τα κλοπιμαία

Για κλοπή έξι ηλεκτρονικών υπολογιστών και ενός εκτυπωτή από μη λειτουργούσα επιχείρηση στην Άφησσο, συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την διάρρηξη που έκαναν, το απόγευμα της Τρίτης, τρία άτομα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν κρυμμένα, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Βόλο.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, από αστυνομικούς του Α.Τ. Νοτίου Πηλίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, εξιχνιάστηκε κλοπή από εταιρεία ενοικιάσεως σκαφών στην Άφησσο και συνελήφθησαν για κλοπή και συναυτουργία συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στο Βόλο δύο αδέλφια 40 και 44ετών και μια 39χρονη συνεργός τους.
Οι τρεις δράστες χθες πήγαν με Ι.Χ. ιδιοκτησίας του 40χρονου στην επιχείρηση ιδιοκτησίας 46χρονου, η οποία ωστόσο δεν λειτουργεί και έκλεψαν έξι κινητές μονάδες υπολογιστή και έναν εκτυπωτή και διέφυγαν. Οι τρεις συλληφθέντες, εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα, στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία τα οποία και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο. Με προφορική εντολή εισαγγελέα, τα αδέλφια και η γυναίκα αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί δικάσιμος σε βάρος τους, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.