Ελεύθερος με όρους 30χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας που κατηγορούταν για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ο άνδρας ήταν κρατούμενος από την περασμένη Παρασκευή που συνελήφθη στα Άνω Λεχώνια και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με όρους την εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 1000 €.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και κατείχε τα δενδρύλλια και την ποσότητα που βρέθηκε στο σπίτι του για προσωπική χρήση, ενώ ζήτησε να υποβληθεί σε τοξικολογική εξέταση.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο σπίτι του στα Λεχώνια, γιατί μετά από έρευνα που έγινε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τρεις συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 266,16 γραμμαρίων, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως ένα μέτρο, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος κάνναβης και καπνού, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, δύο τρίφτες κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 60 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.