Ελεύθερος ο 53χρονος που τραυμάτισε με τρακτέρ συγχωριανό του σε χωριό του δήμου Ρήγα Φεραίου

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους θα μείνει μέχρι να γίνει η δίκη του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο 53χρονος, ο οποίος τραυμάτισε με τρακτέρ 28χρονο συγχωριανό του, σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου, λόγω προσωπικών διαφορών που είχαν.
Στον κατηγορούμενο, όπως ορίζει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, επιβλήθηκαν οι όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, καθώς και χρηματική εγγύηση 4000 €.

Η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ήταν ομόφωνη μετά την διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή για την προφυλάκισή του ή μη.
Ο κατηγορούμενος ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό από τις 3 Ιουνίου και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατ’ εξακολούθηση, ενώ υπήρχαν αντιδράσεις για την απόφαση από συγχωριανούς του τραυματία που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου.

Είναι αμφίβολο εάν θα επιστρέψει στο χωριό του καθώς το κλίμα από τους συγχωριανούς του είναι “βαρύ” εναντίον του και έχουν διατυπωθεί απειλές ακόμη και για εκδίκηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.