Έμαθε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ασθένειάς του και αυτοκτόνησε

Σε 65χρονο ανήκει η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε πνιγμένος στον Άναυρο

Σε έναν υπήκοο Σκοπίων, 65 χρονών που έπασχε από ανίατη ασθένεια σε τελευταίο στάδιο και αποφάσισε να θέσεις τέλος στη ζωή του, ανήκει η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε πνιγμένος σήμερα το πρωί τη θαλάσσια περιοχή κάτω από το Ξενία προς τον «Ίσαλο».

Ο άτυχος άνδρας διέμενε στη Σκιάθο πάνω από δύο δεκαετίες, ζούσε μόνος, είχε λίγους φίλους και απασχολούνταν επαγγελματικά σε μονάδα τουρισμού.
Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι προ μερικών ετών διαγνώστηκε με καρκίνο, υποβλήθηκε σε επέμβαση και στη συνέχεια δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα.
Ωστόσο, δεν ακολούθησε τη θεραπεία που έπρεπε, προ μερικών μηνών, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και προ περίπου μις εβδομάδας έφυγε από το σπίτι που φιλοξενούνταν.

Χθες το απόγευμα ήρθε με το πλοίο της γραμμής στο Βόλο, για να πάει στο Νοσοκομείο και έκτοτε δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και δεν έδωσε σημεία ζωής.

Όπως φαίνεται, στο Νοσοκομείο οι γιατροί του είπαν ότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας και δεν μπορούσε να κάνουν κάτι, χθες το βράδυ έπεσε στη θάλασσα για να θέσει τέλος στη ζωή του και η σορός του εντοπίστηκε μπρούμυτα στη θάλασσα σε απόσταση 200 μ. από την ακτή, από περιπατητή που τον εντόπισε.

Η σορός του ανασύρθηκε από σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου στην ακτή Ξενία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΣΒ στο Νοσοκομείο.

Το Λιμεναρχείο Βόλου διενεργεί προανάκριση και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.