Εμβολιασμοί Μαγνησία: Από την Παρασκευή έως και χθες έγιναν 525 εμβολιασμοί κατά του Covid

Στο προσωπικό του Νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας και σε 20 ιδιώτες γιατρούς

Από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου που ξεκίνησε επίσημα ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού στη Μαγνησία, το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Βόλου προχώρησε μέχρι και χθες σε 525 συνολικά εμβολιασμούς υγειονομικών και προσωπικού του Αχιλλοπούλειου και των δομών υγείας της Μαγνησίας.
Ειδικότερα τις πρώτες τέσσερις ημέρες του εμβολιασμού, πραγματοποιήθηκαν 390 εμβόλια σε γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου, όπως και σε διασώστες του ΕΚΑΒ. Τη Δευτέρα έφτασαν στο Νοσοκομείο Βόλου ακόμη 290 δόσεις του εμβολίου της Pfizer και χθες Τρίτη έγιναν 135 εμβολιασμοί τόσο σε προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου, όσο και των Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, ενώ εμβολιάστηκαν και 20 ιδιώτες γιατροί.
Αναφορικά με τους ιδιώτες γιατρούς, 310 άτομα έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να εμβολιαστούν κι αυτό θα γίνεται τμηματικά και με προτεραιότητα σε ειδικότητες παθολόγων, πνευμονολόγων, γενικών ιατρών, παιδιάτρων, ωριλά και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ειδικότητες.
Και σήμερα συνεχίζεται ο εμβολιασμός των υγειονομικών και του προσωπικού των δομών Υγείας της Μαγνησίας στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Βόλου. Το εξειδικευμένο προσωπικό με το οποίο έχει στελεχωθεί το Κέντρο, συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή των εμβολιασμών, με τους ενδιαφερόμενους να καλούνται ανά 5αδες και να ολοκληρώνεται άμεσα η διαδικασία.
Την ίδια στιγμή, βλέποντας πως το εμβόλιο δεν έχει προκαλέσει παρενέργειες σε κάποιο από τους εμβολιαζόμενους, πολλοί εργαζόμενοι του Νοσοκομείου που διατηρούσαν τις επιφυλάξεις τους, πείστηκαν και ζήτησαν να εγγραφούν στις λίστες, προκειμένου κι εκείνοι να εμβολιαστούν και να προφυλαχθούν από τον κορωνοϊό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.