Ο Βολιώτης, Ευστάθιος Λαγός, Αστυνομικός Διευθυντής με πολυετή εμπειρία, ανέλαβε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας, μετά από απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Γεννημένος στη Νέα Ιωνία Βόλου, ο Ευστάθιος Λαγός κατατάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία το 1995 μέσω Πανελληνίων εξετάσεων και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το 1999. Η επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει διοικητικές θέσεις σε μάχιμες υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης, Ασφάλειας και Τροχαίας στην Καστοριά, καθώς και υπηρεσία ως Αξιωματικός Διαπραγματευτής.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής έχει συμμετάσχει σε δεκάδες επαγγελματικά σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις, ενώ έχει τιμηθεί με πλήθος ηθικών αμοιβών, παρασήμων και μεταλλίων αστυνομικής αξίας για την υπηρεσιακή του προσφορά.
Εκτός υπηρεσίας, είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης, ενώ κατέχει πτυχίο Αγγλικής γλώσσας.































