Ενημέρωση από το ΕΠΑΜ για το χρέος, τη διαγραφή του και το εθνικό νόμισμα

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο Καφενείο « Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ» όπισθεν Δημαρχείου Νέας Ιωνίας Βόλου θα παρουσιασθεί από το Ε.ΠΑ.Μ. Βόλου «το ιστορικό του ελληνικού δημόσιου χρέους μέχρι σήμερα και η δυνατότητά μας να το διαγράψουμε σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες και τα δικαιώματα της χώρας που προκύπτουν από την άσκηση εθνικής κυριαρχίας».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση- πρόσκληση, «επίσης θα παρουσιασθεί η δυνατότητα της χώρας να προχωρήσει στην έκδοση εθνικού νομίσματος και να αποκαταστήσει τη δυνατότητα της χώρας να χρηματοδοτήσει την παραγωγική της ανασυγκρότηση.

Η παρουσίαση θα γίνει από το Βαγγέλη Βλασσόπουλο Οικονομολόγο μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας, μέλος του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου (Ε.Σ.Σ.) του ΕΠΑΜ και υπεύθυνος του Τομέα βιομηχανίας εμπορίου και ενέργειας και τον Κουμπαρέλο Γιώργο Περιβαλλοντολόγο μέλος του ΕΠΑΜ Μαγνησίας και υπεύθυνο επικοινωνίας.

Στην παρουσίαση θα αναλυθεί σύντομα τόσο το ιστορικό του δημόσιου χρέους και η υποχρέωσή μας να το διαγράψουμε, όσο και η δυνατότητα της χώρας να αποκτήσει εθνικό νόμισμα. Βασικός στόχος του Ε.ΠΑ.Μ. είναι να γίνει κατανοητό από τον κόσμο ότι η τρομοκρατία και η παραπληροφόρηση που ασκούν με τα συστημικά ΜΜΕ δεν θα περάσει όσο υπάρχουν έλληνες που έχουν το σθένος και να πούνε αλήθειες αλλά και να ακούσουν. Θα ακολουθήσει διάλογος με το κοινό για να απαντηθούν και να διευκρινιστούν οι όποιες απορίες προκύψουν και να αναδειχθεί η δύναμη του δημόσιου διαλόγου που το Ε.ΠΑ.Μ. πρεσβεύει από την ημέρα της ίδρυσής του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.