Ενημέρωση στο ΚΗΦΗ Αγριάς για τον κορονοιό

Δικτύωση δράσης του ΚΗΦΗ Αγριάς με το Tμήμα Ποιότητας Ζωής, Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου.
Στα πλαίσια δράσης δικτύωσης με άλλους φορείς και συλλόγους και λόγω της εξέλιξης του νέου Κορωνοιού από την Κίνα ο οποίος είναι εξαιρετικά μεταδοτικός, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου η υπεύθυνη του ΚΗΦΗ Αγριάς της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ κα Ρήγα Ασημένια πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τμήμα Ποιότητας Ζωής, Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας, προκειμένου να συναντηθεί με την υπεύθυνη του Τμήματος, γιατρό κα Αχμάτ Αικατερίνη.
Συζητήθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης μιας άμεσης ενημερωτικής εκδήλωσης- ομιλίας εξαιτίας της επικινδυνότητας των κρουσμάτων μολύνσεων, δεδομένου ότι ένα κρούσμα μολύνει σχεδόν 3 άλλους ανθρώπους (και κατά την περίοδο της επώασης ).
Η γιατρός κα Αχμάντ Αικατερίνη δέχθηκε να αναλάβει την ενημέρωση των μελών του ΚΗΦΗ Αγριάς και των συγγενών τους , τα μέλη του Καπή Αγριάς, των κατοίκων της περιοχής καθώς, το προσωπικό και τα μέλη του ΚΗΦΗ Βόλου κατά την οποία θα απαντηθούν τυχόν απορίες και διευκρινήσεις στο τέλος της ομιλίας.
Το θέμα της σχετικής παρουσίασης θα είναι:
α) Βασικοί κανόνες πρόληψης από την επιδημία του Κορωνοιού και
β) της εποχιακής γρίππης και θα διενεργηθεί στον χώρο της Δομής την Παρασκευή 6 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ. Τηλ δομής : 2428091040.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.