Ενημέρωση των ωφελούμενων του ΚΔΑΠμεΑ Ν. Ιωνίας για την ατομική υγιεινή

Από την ομάδα υγείας του ΤΟΜΥ Ν. Ιωνίας

Την Τετάρτη 19/10/2022 οι εκπαιδευτικοί και οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας είχαν τη χαρά να τους επισκεφτεί η τοπική ομάδα υγείας ΤΟΜΥ Νέας Ιωνίας και συγκεκριμένα η κοινωνική λειτουργός κ.  Βασιλική Περδίκη και η επισκέπτρια υγείας κ. Βάια Κοσκινάρα, οι οποίες ενημέρωσαν για την ατομική υγιεινή και έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για την προστασία από τα μικρόβια.

Σκοπός του προγράμματος είναι  η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των παιδιών για ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας. Εκπαιδευτικοί και ωφελούμενοι του ΚΔΑΠμεΑ ευχαρίστησαν θερμά το προσωπικό της ΤΟΜΥ Νέας Ιωνίας για τη συνεργασία και τον άριστο επαγγελματισμό τους.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Ν. Ιωνίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βόλου ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ αποτελεί  δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 και τελικό ανάδοχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Το ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας  προσφέρει τμήματα δημιουργικής απασχόλησης σε άτομα με διαγνωσμένη αναπηρία. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 60802.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.