Ενημερωτική ομιλία στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ Βόλου για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Με χαρά  υποδέχτηκαν οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Βόλου , η  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Βούλα Αναγνώστου , η προϊσταμένη Κοινωνικής Προστασίας Παναγιώτα Κουπριτσιώτου ,η υπεύθυνη της Δομής Πανοπούλου Βαισλική  και το εκπαιδευτικό προσωπικό τον  ανθυπαστυνόμο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας κ. Σκόνδρα Γεώργιο, σύνδεσμο για τη Μαγνησία της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για την προγραμματισμένη ομιλία για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Ο κ. Σκόνδρας μίλησε για μύθους και αλήθειες σχετικά με το διαδίκτυο, ενημέρωσε για τους κινδύνους που κρύβει, για το διαδικτυακό εκφοβισμό που ασκείται καθώς και την ασφαλή χρήση του. Μία βιωματική ομιλία μέσα από την οποία οι ωφελούμενοι  εισέπραξαν τις χρήσιμες πληροφορίες για το διαδίκτυο .Στην προγραμματισμένη ομιλία συμμετείχε και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Βόλου  με μαθητές του. Κλείνοντας η υπεύθυνη της δομής Πανοπούλου Βασιλική τον ευχαρίστησε για την άρτια ενημέρωση και τόνισε πόσο σημαντική είναι η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών με ιδιαιτερότητες.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Δήμου Βόλου   αποτελεί  δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 και τελικό ανάδοχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.