Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο 39χρονος για τη δολοφονία της Νίκης Μηλίνη

Ελλιπής η έρευνα λέει ο συνήγορος, που εκτίμησε ότι στην πορεία θα υπάρξουν ανατροπές
Αρνείται ότι τη σκότωσε σύμφωνα με τον συνήγορό του

Προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο Πέμπτη ζήτησε και πήρε για λογαριασμό του 39χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 69χρονης Νίκης Μηλίνη – Τσιρογιάννη το 2009. Ο προφυλακισμένος για τη δολοφονία της 75χρονης νονάς του Ευθαλία Αβραμίδου – Αλεξούλη, λίγο μετά τις 11 το πρωί, οδηγήθηκε στα Δικαστήρια, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδευόμενος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Αφού ο συνήγορος υπεράσπισης Γιώργος Κακαράτζας ζήτησε προθεσμία για να παραλάβει τη δικογραφία σε βάρος του, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι αποχώρησε για τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, όπου θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι να απολογηθεί.

Σε δήλωσή του ο συνήγορος υπεράσπισης από τη Λάρισα ανέφερε ότι ο πελάτης του κλήθηκε από τον ανακριτή για να απολογηθεί, αλλά επειδή ο ίδιος δεν είχε λάβει γνώση της δικογραφίας, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Πέμπτη.

«Ο κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν ο άνθρωπος που σκότωσε την 69χρονη γυναίκα και μόλις λάβω γνώση της δικογραφίας, θα μιλήσω μαζί του και από κει και πέρα θα απολογηθούμε και θα πούμε όλη την αλήθεια» ανέφερε ο κ. Κακαράτζας.

Ο δικηγόρος τόνισε ότι ο πελάτης του, όταν πληροφορήθηκε ότι κατηγορείται για τη δολοφονία της γυναίκας ήταν έκπληκτος, ταράχτηκε, αναστατώθηκε και θεωρεί πολύ ατυχή αυτή τη συγκυρία, ότι συνδέεται η πρώτη ανθρωποκτονία της νονάς του με τη δεύτερη.

Σύμφωνα με τον συνήγορο, σήμερα βρέθηκε για πρώτη φορά με τον κατηγορούμενο, που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού και τόνισε ότι υποστήριξε και πάλι όσα του είπε τηλεφωνικά ότι δεν έχει καμία σχέση με την ανθρωποκτονία του 2009, ότι είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, σκέφτεται την οικογένειά του και τα παιδιά του, ανησυχεί γι’ αυτά και θα προσπαθήσει να το παλέψει και να αποδείξει την αλήθεια.
Ο κ. Κακαράτζας είπε ακόμη ότι ο κατηγορούμενος έχει τη στήριξη της οικογένειάς του και δηλώνει μετανιωμένος για τον φόνο της νονάς του στις αρχές Νοεμβρίου στο σπίτι της στη Ν. Ιωνία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.