Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας: «Δεν ευθύνονται οι έξι αστυνομικοί για τον θάνατο του Β. Μάγγου»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Τονίζει ότι δημοσιεύματα στερούνται οποιασδήποτε βάσης αλήθειας

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης τόσο έντυπα όσο και διαδικτυακά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, αναφέρει ότι περιέχουν ανακριβείς, ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες, που αφορούν την επικείμενη δίκη έξι αστυνομικών.

«Οι ισχυρισμοί ότι οι συνάδελφοι μας κατηγορούνται για τον θάνατο του Βασιλείου Μάγγου, στερούνται οποιασδήποτε βάσης αλήθειας και σκοπό έχουν να επηρεάσουν αρνητικά την κοινή γνώμη και να πλήξουν την αξιοπιστία και την εικόνα των συναδέλφων μας που δικάζονται, Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι τα γεγονότα όπως παρουσιάζονται στα εν λόγω δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν πρόκειται με ψευδή γκεμπελιστικα κείμενα, να επηρεαστεί η Δικαιοσύνη.
Έχουμε ήδη προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας και την προστασία των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας. Παράλληλα, διατηρούμε το δικαίωμα να κινηθούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και τη δυσφήμηση.
Καλούμε τα μέσα ενημέρωσης να επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό στην αλήθεια και στη δημοσιογραφική δεοντολογία, διασταυρώνοντας τις πληροφορίες πριν από τη δημοσίευσή τους. Η αλήθεια είναι μία και θα λάμψει», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.