Ένταλμα σύλληψης κατά εγκεφάλου του κυκλώματος των ναρκωτικών

Εκδόθηκε από τον ανακριτή, ενώ σήμερα θα δικαστούν οι δύο για τα 99,5 κ. χασίς

Προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα Τετάρτη στον ανακριτή Βόλου ζήτησαν και πήραν οι δύο Έλληνες 32 και 38 ετών που συνελήφθησαν να μεταφέρουν στην ΠΑΘΕ 99,5 κ. χασίς με βαν που φαίνεται ότι ανήκει σε Ιταλό, ενώ χθες εκδόθηκε από τον ανακριτή ένταλμα σύλληψης κατά του εγκεφάλου του κυκλώματος που είναι Έλληνας, διαμένει στην Αθήνα και είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού του ενός από τους δύο συλληφθέντες, που μένει στην πρωτεύουσα.
Οι δύο συλληφθέντες που είναι κάτοικοι Αθήνας και Εύβοιας 32 και 38 χρονών αντίστοιχα, οδηγήθηκαν χθες στον ανακριτή, που με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών, που επιφέρει ποινές κάθειρξης ισοβίων και αντιμετωπίζονται ως εγκλήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο δράστες, που μένει στην Αθήνα, κατέθεσε ότι επειδή αρρώστησε η μητέρα του στη Θεσσαλονίκη και απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοικιάζει, τους πήγε σε ένα πάρκιγκ και τους έδωσε το βανάκι, που περιείχε τα ναρκωτικών στην οροφή του, με το οποίο και συνελήφθησαν ξημερώματα του Σαββάτου από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μαγνησίας στην ΠΑΘΕ.
Από την έρευνα που έγινε στα σπίτια των δύο συλληφθέντων δεν βρέθηκε κάποιο επιπλέον ενοχοποιητικό στοιχείο, ενώ οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές εξετάζουν το φαινόμενο ο Ιταλός, που φέρεται να είναι ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου να είναι πρόσωπο – φάντασμα, καθώς η εταιρία που δήλωσε ότι εργάζεται δεν υπάρχει, ούτε και η διεύθυνση κατοικίας του!
Σημειώνεται ότι το βαν οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, όπου έγινε «φύλλο και φτερό», ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 99,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό 1.170 € και δύο κινητά τηλέφωνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.