Ένταξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στην Υπηρεσία IRIS Payments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης και  συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, εντάχθηκε, όπως κάνει γνωστό, την Τετάρτη 26-06-2024, στην Υπηρεσία IRIS Payment.

Με την νέα Υπηρεσία μεταφοράς κεφαλαίων οι πελάτες της Τράπεζας  μπορούν να στέλνουν ΑΜΕΣΑ χρήματα (έως 500€ ημερησίως) εντελώς δωρεάν, χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη ή το ΑΦΜ της επιχείρησης. Ο παραλήπτης έχει τη δυνατότητα να λάβει τα χρήματα ακόμα και αν δεν είναι πελάτης της τράπεζας, αρκεί να είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία IRIS. Η υπηρεσία απευθύνεται μόνο σε φυσικά πρόσωπα.

Χαρακτηριστικά Υπηρεσίας:

  • Πραγματοποίηση μεταφορών χρημάτων για προσωπική χρήση μόνο με τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη.
  • Πραγματοποίηση πληρωμών προς Επαγγελματίες μόνο με τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου ή το Α.Φ.Μ. ή το IRIS payments QR του Επαγγελματία.
  • Μεταφορά και διαθεσιμότητα των χρημάτων σε λίγα δευτερόλεπτα.
  • Υπηρεσία, διαθέσιμη 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.
  • Στέλνετε δωρεάν έως 500 € ημερησίως σε μία ή περισσότερες συναλλαγές και λαμβάνετε χρήματα έως 500 € ανά συναλλαγή για απεριόριστες συναλλαγές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την ενεργοποίηση και χρήση της Υπηρεσίας, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα του Δικτύου της Τράπεζας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.