Επαναπατρισμός για την κόρη του γνωστού Βολιώτη αρχιτέκτονα Σωτήρη Γιαμάκου, που εγκλωβίστηκε στο Ιράν

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Το δημόσιο ευχαριστώ του

Ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν, ώστε να επαναπατριστούν 200 φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και Εθνικού Μετσόβιου Πανεπιστημίου, ανάμεσά τους και η κόρη του, που είχαν εγκλωβιστεί στο Ιράν, εκφράζει στα κοινωνικά δίκτυα ο γνωστός Βολιώτης αρχιτέκτονας κ. Σωτήρης Γιαμάκος
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά «Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου για την αίσια έκβαση μιας περιπέτειας που κράτησε σε αγωνία δεκάδες οικογένειες. 200 φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του ΕΜΠ, ανάμεσά τους και η κόρη μου, επέστρεψαν με ασφάλεια από το Τόκιο, αφού είχαν εγκλωβιστεί λόγω των ακυρώσεων πτήσεων από τις εξελίξεις στο Ιράν.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Υπουργό Παιδείας, στον Πρύτανη του ΠΑΔΑ και στο Υπουργείο Εξωτερικών για την άμεση και προσωπική τους κινητοποίηση. Όταν οι αεροπορικές εταιρείες δήλωναν αδυναμία και ο χρόνος (μαζί με τις ταξιδιωτικές ασφάλειες) πίεζε ασφυκτικά, η δική τους παρέμβαση ήταν εκείνη που έφερε τα παιδιά μας πίσω στο σπίτι.
Είναι σπουδαίο να νιώθεις ότι σε στιγμές κρίσης η Πολιτεία και το Πανεπιστήμιο στέκονται με τέτοια συνέπεια και ανθρωπιά δίπλα στον πολίτη.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.