Επανεξέταση των περιοριστικών μέτρων στην εστίαση του Βόλου

Ζήτησε σε συνάντηση με τον Ν. Χαρδαλιά, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρος

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής, 25 Σεπτεμβρίου 2020, ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος του έθεσε, εκ νέου και με έμφαση, το ζήτημα της επανεξέτασης των περιοριστικών μέτρων στην εστίαση για την πόλη του Βόλου.
Όπως επεσήμανε, στον αρμόδιο υφυπουργό, ο βουλευτής Μαγνησίας, πρόκειται για ένα επείγον ζήτημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν όσοι δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον κλάδο της εστίασης, καθώς και οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων αυτών στον Βόλο, οι οποίες λειτουργούν υπό το καθεστώς μέτρων (μειωμένο ωράριο) εδώ και έξι περίπου εβδομάδες.
Η απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά στον βουλευτή Μαγνησίας ήταν η εξής: «Περιοχές με αυξημένη επιχειρηματική δραστηριότητα εστίασης, όπως είναι ο Βόλος και οι οποίες είχαν αρχικά κρούσματα σε επιχειρήσεις εστίασης, επικεντρώνουν πολύ έντονα το ενδιαφέρον.
Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε να κλείσει ο κύκλος του 14ημέρου από το άνοιγμα των σχολείων. Αν μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, δεν έχουμε έξαρση κρουσμάτων, είναι πολύ πιθανή η άρση των μέτρων για τις συγκεκριμένες περιοχές», ανέφερε ο υφυπουργός στον Χρήστο Μπουκώρο.
Στη συνάντηση συμμετείχε και η συνεργάτης του υφυπουργού και συντοπίτισσα κ. Ελένη Ράπτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.