Επεισόδιο σωματικής βίας από αντιδήμαρχο καταγγέλλει ο Στ. Λημνιός

Σε βάρος συνταξιούχου δικηγόρου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Νέο επεισόδιο σωματικής βίας σε βάρος συνταξιούχου δικηγόρου, που βρέθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα, καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος της «Συμμαχίας για τον Βόλο» Στέλιος Λημνιός και μάλιστα μπροστά στα μάτια του δημάρχου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρει στην διακοπείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε σήμερα Τρίτη 9/4/24 ο συνεργάτης του δημάρχου και αντιδήμαρχος Μιχ. Καπουρνιώτης έσπρωξε βίαια και έριξε στο δάπεδο τον ηλικιωμένο συνταξιούχο δικηγόρο κ. Ιωάννη Παπατολια.
Το ακραίο γεγονός έγινε μπροστά στα μάτια του δημάρχου και του προέδρου, ο οποίος δεν τόλμησε να κάνει έστω και απλή παρατήρηση στον δράστη. Έγινε μπρος στα μάτια δεκάδων συμπολιτών που ήταν παρόντες στην αίθουσα συνεδριάσεων, λίγο πριν γίνει η διακοπή της συνεδρίασης.

«Σήμερα, στην πρώτη συνεδρίαση μετά από αυτό, θέλησα να καταγγείλω το συμβάν αλλά ο πρόεδρος αρνήθηκε επίμονα να μου δώσει τον λόγο.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ζητήσει την αποβολή μου από την συνεδρίαση, επειδή – όπως είπε – κουνούσα το δάχτυλο.
Με την παρούσα δήλωση μου αναδεικνύω την πράξη βίας και την χρεώνω σε όσους υποθάλπουν και προτρέπουν σε τέτοιες ενέργειες», επισημαίνει ο κ. Λημνιός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.