Επεκτείνει τη Μονάδα Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου ο ευεργέτης Χαράλαμπος Τσιμάς

O ευεργέτης της πόλης Χαράλαμπος Τσιμάς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, κατά την επίσκεψη του δεύτερου στη Ζαγορά, τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, την υφυπουργό Υποδομών Μαρίνα Χρυσοβελώνη και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Άλλο ένα έργο πνοής που θα βοηθήσει ασθενείς και τους συνοδούς τους, ετοιμάζεται να χρηματοδοτήσει ο Βολιώτης ευεργέτης και Ροταριανός Χαράλαμπος Τσιμάς, σε άλλη μια ανιδιοτελή προσφορά προς την πόλη και την τοπική κοινωνία.

Πρόκειται για την επέκταση της μονάδας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου σε μια τρίτη αίθουσα, που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. Ο ίδιος είχε ανακαινίσει και εξοπλίσει την υπάρχουσα μονάδα Χημειοθεραπείας, στην παλιά πτέρυγα του Νοσοκομείου Βόλου τον Οκτώβριο του 2012, με τη συμβολή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας. Έξω από τη μονάδα υπάρχει φωτογραφία του και τιμητική πλακέτα για την προσφορά του.

Η τιμητική πινακίδα που έχει αναρτηθεί με αφορμή προηγούμενη δωρεά του κ. Τσιμά για την ανακαίνιση της Μονάδας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.
Η τιμητική πινακίδα που έχει αναρτηθεί με αφορμή προηγούμενη δωρεά του κ. Τσιμά για την ανακαίνιση της Μονάδας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.

Στις προθέσεις του κ. Τσιμά, εκτός από την επέκταση της Μονάδας Χημειοθεραπείας, είναι και η χρηματοδότηση για ανακατασκευή παλιού ακινήτου στο χώρο έξω από το Νοσοκομείο, προς το παραλιακό μέτωπο Αναύρου, όπου θα δημιουργηθεί ξενώνας για τη φιλοξενία συγγενών των ασθενών που έρχονται στην πόλη από τα νησιά ή την ορεινή Μαγνησία.
Το ιδιοκτησιακό του κτιρίου είναι αμφισβητήσιμο και καθυστερεί η αξιοποίησή του, κάτι που τον ανησυχεί, καθώς όπως, ανέφερε σε μεσημβρινή τηλεοπτική εκπομπή της TRT «η ηλικία του δεν του επιτρέπει να περιμένει επ’ αόριστον δεσμεύοντας χρήματα που θα μπορούσαν να δοθούν για να ικανοποιηθούν άλλες ανάγκες».

Τέλος, τόνισε ότι παρά την ηλικία του, ο ίδιος αναμένει επτά χρόνια να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου όπου βρίσκονταν το Στέκι Παιδιού στην οδό Κασσαβέτη, μεταξύ του Δήμου Βόλου και του Νοσοκομείου, για να κτιστεί ένα νέο Στέκι, με δωρεά που θα κάνει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.