Έπεσε με τη μοτοσικλέτα σε λακκούβα και σκότωσε από αμέλεια τον συνεπιβάτη

Αθώος ένας 37χρονος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου

Σε μια μεγάλη αλλά μη εμφανή λακκούβα στο δρόμο Αλμυρού – Ευξεινούπολης, απέδωσε τον θάνατο του 62χρονου συνεπιβάτη του ένας 37χρονος με καταγωγή από τα Τρίκαλα, που κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια και τελικά αθωώθηκε από το Δικαστήριο.
Ο κατηγορούμενος στις 17 Ιουνίου του 2016 οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην Ευξεινούπολη, με συνεπιβάτη 62χρονο Αλμυριώτη. Στη 1:30 το μεσημέρι ενώ κινούνταν στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου με κατεύθυνση από Αλμυρό προς Ευξεινούπολη, έχασε τον έλεγχο, βγαίνοντας εκτός δρόμου και το δίκυκλο ανατράπηκε.
Ο 62χρονος συνεπιβάτης του από τον Αλμυρό, βρέθηκε στο έδαφος χτυπώντας στο κεφάλι του, και υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση που τον οδήγησε τελικά στον θάνατο. Ο 37χρονος που ήταν παρών στο Δικαστήριο είχε προανακριτικά υποστηρίξει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, την ώρα που έβγαινε από αριστερή στροφή και πριν μπει στην ευθεία, πέφτοντας σε μεγάλη μη εμφανή λακκούβα.
Επίσης ο κατηγορούμενος εξέφρασε την λύπη και συντριβή του για τον θάνατο του 62χρονου συνεπιβάτη του, με τους δικαστές τελικά να τον αθωώνουν για την κατηγορία που αντιμετώπιζε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.