Έπιασε κορυφή η Βολιώτισσα Ιωάννα- Μιχαέλα Ζιάκα- Τρίτη στην Ιατρική Λάρισας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Απόφοιτη του 2ου Προτύπου ΓΕΛ Βόλου

Η απόφοιτη του 2ου Προτύπου ΓΕΛ Βόλου Ιωάννα- Μιχαέλα Ζιάκα όχι μόνο κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να εισαχθεί στην πρώτη της επιλογή στο Τμήμα Ιατρικής του ΠΘ στη Λάρισα αλλά κατετάγη και 3η!

Η Ιωάννα Μιχαέλα Ζιάκα συγκέντρωσε 19210 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις συμμετέχοντας για δεύτερη φορά καθώς ο στόχος ήταν ένας, η Ιατρική Σχολή.
Την πρώτη χρονιά εισήχθη στο Τμήμα Βιοχημείας- Βιοτεχνολογίας, μια αξιόλογη σχολή, όμως το όνειρό της ήταν πάντα να εισαχθεί στην Ιατρική και σήμερα το όνειρό αυτό έγινε πραγματικότητα.
Η νεαρή απόφοιτη δεν το έβαλε ούτε μια στιγμή κάτω και παρά τις καθημερινές δυσκολίες, μιας και έπρεπε να μετακινείται από τα Καλά Νερά στον Βόλο για τα φροντιστήριά της, κατόρθωσε να κατακτήσει την κορυφή αλλά και την Ιατρική σχολή, που τόσο επιθυμούσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.