Επισκέφθηκαν τις “Άσπρες Πεταλούδες” στο πλαίσιο της δράσης “Κανένας στο περιθώριο”

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Γ.Καλτσογιάννης και μέλη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δράση της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο περιθώριο», που έχει ως στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης, την ανάπτυξη συνεργασίας και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Το πρόγραμμα έχει συγκροτηθεί και αναπτύσσεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, οργανωμένες επισκέψεις κλιμακίων του Κόμματος σε οργανώσεις και δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που υποστηρίζονται από μη κρατικούς φορείς σε όλους τους Νομούς της Επικράτειας. Τα κλιμάκια συγκροτούνται από βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματείς και στελέχη του Κόμματος.

Το αιρετό μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Γιώργος Καλτσογιάννης συνοδευόμενος από την Τομεάρχη ΝΟΔΕ Μαγνησίας Πολιτισμού και Αθλητισμού και Δημοτική Σύμβουλο Βόλου κυρία Νατάσσα Μορφογιάννη, τη Δημοτική Σύμβουλο Βόλου κυρία Κατερίνα Τσοπουρίδου, τον Τομεάρχη κοινωνικών θεμάτων της ΝΟΔΕ Μαγνησίας κ. Ιωάννη Σαρακατσάνο, την Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόλου κυρία Αθηνά Ελευθερίου, το μέλος της Ν.Ο.Δ.Ε Μαγνησίας κ. Νίκο Αθανασάκη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφτηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016, το ίδρυμα «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ» στο Βόλο.

Αμέσως μετά ο Γιώργος Καλτσογιάννης, δήλωσε:
«Στο ίδρυμα κλειστής περίθαλψης νοητικά στερούντων ατόμων «Άσπρες Πεταλούδες» διαπιστώσαμε ότι επιτελείται σπουδαίο κοινωνικό έργο, μοναδικό για τα δεδομένα της Ελλάδος. Εντυπωσιακό είναι ότι δεν στηρίζεται σε κρατική επιχορήγηση αλλά μόνο σε ιδιωτικές χορηγίες, ως αποτέλεσμα της εκτίμησης της κοινωνίας για το έργο που επιτελείται, της χρηστής διαχείρισης και της ικανής διοίκησης.
Το συγκεκριμένο ίδρυμα αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα που στηρίζεται στην ανιδιοτελή προσφορά της διοίκησης και την συνέπεια των εργαζομένων. Επισκεπτόμαστε δομές και φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να καταγράψουμε προβλήματα, να διαμεσολαβήσουμε όπου απαιτηθεί και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων τους. Η κοινωνική ευαισθησία και η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη είναι βασικά χαρακτηριστικά της ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.