Επίσκεψη του ΣΕΗΜ στο σχολικό συγκρότημα Φυτόκου

Το Σχολικό Συγκρότημα Φυτόκου, όπου συστεγάζονται τα 1ο και 4ο (εσπερινό) ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας (ΣΕΗΜ) και ξεναγήθηκε   στο εργαστήριο Αυτοματισμών του 2ου ΕΚ Μαγνησίας, ενώ ακολούθησε και  ενημέρωση, την οποία παρακολούθησαν οι μαθητές του Ηλεκτρολογικού – Ηλεκτρονικού Τομέα της Β΄ και Γ΄ τάξης του 4ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας.

Συγκεκριμένα,  ο Πρόεδρος Μαουσίδης Σεραφείμ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Θώμος Γεώργιος – Πανταζής, ο Ταμίας Κοντογιάννης Δημήτριος-Απόστολος, ο Αν. Ταμίας Μιχαηλίδης Απόστολος και ο Επιστημονικός Συνεργάτης του ΣΕΗΜ Αναγνώστου Γεώργιος συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τους καθηγητές κ. Αντωνίου  Ευστάθιο, κ. Βουγιούκα Ιωάννη, κ. Μαρέδη Ιωάννη, κ. Μπερέτα Ιωάννη, και κ. Προκοπίου Γεώργιο.

Οι μελλοντικοί ηλεκτρολόγοι ενημερώθηκαν σε θέματα που αφορούν στην απόκτηση της αντίστοιχης άδειας, την άσκηση του επαγγέλματός τους και τους σχετικούς κινδύνους. Ειδικότερα, ενημερώθηκαν σχετικά με τις διαδικασίες για την έκδοση των αδειών εξάσκησης επαγγέλματος ηλεκτρολόγων, τις απαιτήσεις για την απόκτηση της άδειας, καθώς και τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Οι Ηλεκτρολόγοι Μέλη του ΣΕΗΜ, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου, υποστηρίζουν τους σπουδαστές των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), ώστε να επιτύχουν στην άσκηση του επαγγέλματος και να προσαρμοστούν στις τεχνολογικές εξελίξεις. Ο κλάδος των Ηλεκτρολόγων, τονίζουν,  είναι αρκετά σημαντικός και απαραίτητος για την τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.