Επεισόδιο επαγγελματία – Μπέου για φορτοεκφόρτωση στο κέντρο

Επεισόδιο με επαγγελματία οδηγό είχε σήμερα το μεσημέρι ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέου, επειδή στάθμευσε παράνομα το φορτηγάκι του στο δεξί μέρος (στον λεωφορειόδρομο) το φορτηγάκι του, για να διανείμει προϊόντα σε κατάστημα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπέος, που συνοδευόταν από συνεργάτη του, αντιλήφθηκαν το φορτηγάκι, σταμάτησαν και κατέβηκαν στο δρόμο για να του κάνουν συστάσεις, ζητώντας από τον οδηγό να απομακρύνει το όχημα, γιατί εμπόδιζε την κυκλοφορία.

Ο οδηγός του οχήματος αντέδρασε, ισχυριζόμενος πως η στάθμευση είναι για ελάχιστα λεπτά, αλλά η απάντησή του δεν ικανοποίησε σε αργία δήμαρχο, που σε πιο έντονο τόνο του ζήτησε να φύγει από το σημείο και να απελευθερώσει τη διασταύρωση (Δημητριάδος – Γαμβέτα), βρίζοντάς τον.
Ακολούθησε μικρή ένταση μεταξύ τους, με τον κ. Μπέο να επιβαίνει στο αυτοκίνητό του και να φεύγει, μόνο αφού βεβαιώθηκε ότι ο οδηγός απομάκρυνε το φορτηγάκι από το σημείο και η ροή της κυκλοφορίας γίνονταν ομαλά, ενώ η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, όπου πήγαν οι δύο πλευρές και το επεισόδιο έληξε χωρίς να κατατεθεί μήνυση.

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Μπέος, όπως έχει καταγραφεί και από τον φωτογραφικό φακό του Magnesianews.gr αλλά και από το κίνημα Volos Street Hackers παρκάρει συστηματικά παράνομα το τζιπ του, ακόμη και στη λεωφορειολωρίδα της οδού Ιάσονος, έχει γίνει ο “φόβος και τρόμος” των πολιτών που σταθμεύουν παράνομα εκτοξεύοντας ύβρεις.
Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, “Ως αιρετός Δήμαρχος Βόλου και ως απλός πολίτης, με γνήσιο και καθημερινό ενδιαφέρον για την πόλη μου, σε αντίθεση με τους «γραβατάκηδες» που κορόιδευαν χρόνια τώρα την κοινωνία, σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Δημητριάδος, αντιλήφθηκα την παρανομία ενός συμπολίτη, που στάθμευε παράνομα και δημιουργούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο και, μάλιστα, είχε και προκλητική συμπεριφορά προς άλλους πολίτες που δικαιολογημένα του έκαναν παρατηρήσεις.

Στις παρατηρήσεις που του έκανα, αντέδρασε έντονα και εκτός ορίων και όταν προσφύγαμε στο Αστυνομικό Τμήμα, αντελήφθη το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη και φυσικά δεν προχώρησε καμία άλλη διαδικασία, γιατί στόχος μου δεν είναι να τιμωρούνται οι πολίτες, αλλά να λειτουργεί η πόλη προς δική τους ωφέλεια”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.