Επιστημονικό Συμπόσιο «Βόλος: Πόλη Προσβάσιμη»

Υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία

Η Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις σε συνεργασία με το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας – «Ιππόκαμπος», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας και Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, συνδιοργανώνουν επιστημονικό συμπόσιο με θέμα «Βόλος: Πόλη Προσβάσιμη», σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του «Domotel Ξενία Βόλος». Το εν λόγω επιστημονικό συμπόσιο θα γίνει υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ).

Το συμπόσιο είναι μια πρωτοβουλία του κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, Προέδρου της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις, και του κ. Πέτρου Μπέλλου, Προέδρου του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας – «Ιππόκαμπος», αλλά και άλλων συμπολιτών που επικεντρώνεται στους τρόπους που θα μπορέσει ο Βόλος να γίνει η πιο προσβάσιμη για άτομα με αναπηρία πόλη στην Ελλάδα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών του συμποσίου θα υπάρχει μετάφραση στη νοηματική γλώσσα, αλλά και αρωγή -όπου χρειάζεται- για τους συμπολίτες μας με αναπηρία. Περισσότερες πληροφορίες στο: www.sinthesis-eu.gr.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.