Θέση από την οποία την είχε απομακρύνει η δημοτική αρχή τον Μάιο του 2016
Επιστρέφει ξανά στην παλιά της θέση, από την οποία είχε απομακρυνθεί, τον Μάιο του 2016, από τη Δημοτική Αρχή, η Ευτυχία Διομή, ως προϊσταμένη των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων.
Την απόφαση έλαβε σήμερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ ενώ ο νέος πρόεδρος Άρης Σαββάκης επισήμανε ότι η επαναφορά της κρίνεται απαραίτητη, καθώς οι αλλαγές που είχαν γίνει δεν απέδωσαν. Σημειώνεται ότι τη θέση της Ευτυχίας Διομή είχε λάβει ο Γιάννης Φράγκος ο οποίος πλέον επιστρέφει ως υπεύθυνος στο Γραφείο Χημείου.
Η Διοίκηση της Επιχείρησης αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει δικαστικά τους εργαζόμενους της επιχείρησης, κατά των οποίων είχε κάνει αγωγή η ΕΡΓΗΛ στο πλαίσιο της διένεξής της με τη ΔΕΥΑΜΒ που ακόμη δεν έχει τελεσιδικήσει.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































