Επιτροπή Αγώνα κατά της καύσης σκουπιδιών: Αήθης κομματική προσπάθεια παραπλάνησης

Για αήθη κομματική προσπάθεια παραπλάνησης, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η «Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου, ενάντια στην καύση σκουπιδιών απ΄την ΑΓΕΤ», καθώς όπως τονίζει, «δυστυχώς αναγκαζόμαστε, ελπίζουμε για τελευταία φορά, να επανέρθουμε στο θέμα – που εδώ και κάποιους μήνες αποτελεί “αγκάθι” στον αγώνα κατά της καύσης σκουπιδιών που δίνει εδώ και 3 σχεδόν χρόνια η Επιτροπή – την προσπάθεια των κομματικών να την ελέγξουν.
Όπως καταγγείλαμε και στις προηγούμενες επιστολές μας και αναρτήσεις μας στη σελίδα της Επιτροπής στο Facebook, στις 3 και 6 Φεβρουαρίου αντίστοιχα με τίτλους “20200206 Ανακοίνωση Καταγγελία” & “20200203 Απάντηση Επιτροπής σε πρόσφατα σχόλια”, εδώ και λίγους μήνες γίνεται προσπάθεια από κάποια μέλη που συμμετείχαν μέχρι πρότινος στην Επιτροπή και ανήκουν σε εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, με τη βοήθεια πρώην μελών του πρώην κόμματος “Οικολόγοι πράσινοι”, να κομματικοποιήσουν την Επιτροπή, καταστρατηγώντας την αρχή της για μη συμμετοχή κομματικών στελεχών στο συντονιστικό της, εξυπηρετώντας αλλότριους σκοπούς, με ό,τι αυτό σημαίνει για τον αγώνα των πολιτών.
Τελευταίο κρούσμα μετά τη συνέλευση των κομματικών τη Δευτέρα 17-02-20, αφού προηγουμένως είχαν προσπαθήσει να διαλύσουν τη Γενική Συνέλευση της Επιτροπής στις 05-02-20, ήταν να δημιουργήσουν το ψευδομειλ ([email protected])_ προσπαθώντας με χυδαίο τρόπο να αντιγράψουν το επίσημο και μοναδικό μειλ της Επιτροπής που είναι [email protected] (αν προσέξατε έχουν βάλει τελεία ανάμεσα στις 3 λέξεις και άλλαξαν και το τελευταίο γράμμα).
Αυτή η κομματική ψευτοεπιτροπή μάλιστα είχε το θράσος να στείλει και ανακοινώσεις με την υπογραφή και το λογότυπο της Επιτροπής στα τοπικά ΜΜΕ. Να θυμίσουμε ότι ανάμεσα στ’ άλλα είχε προηγηθεί και η δημιουργία σελίδας της κομματικής επιτροπής στο Facebook και η καπηλεία τόσο της Ομάδας Νέων της Επιτροπής όσο και της σχετικής σελίδας τους στο Facebook, από τις κομματικές τους νεολαίες.
Απευθυνόμαστε στους χιλιάδες πολίτες που μας εμπιστεύονται για τον ακομμάτιστο, ανιδιοτελή αγώνα που δίνουμε επί τρία σχεδόν χρόνια, δηλώνοντας ότι οι θέσεις της Επιτροπής ανακοινώνονται από τις σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα που είναι οι παρακάτω:

Facebook: facebook.com/epitropiAgonaVolou
Blog: epitropiagonavolou.blogspot.gr
twitter : https://twitter.com/EpitropiV
Instagram: https://www.instagram.com/epitropiagonapolitonvolou/

και αποστέλλονται πάντα από το επίσημο και μοναδικό email της Επιτροπής:email: [email protected]

Επίσης, ζητάμε από τα ΜΜΕ μην δημοσιεύουν με την υπογραφή Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου, οτιδήποτε προέρχεται από άλλο μειλ εκτός από το επίσημο και μοναδικό μειλ της Επιτροπής καθώς επίσης και να αναγράφονται σε κάθε δημοσίευσή μας τα επίσημα στοιχεία της Επιτροπής.
Με τον τρόπο αυτό θα προσπαθήσουμε να προστατέψουμε τους συμπολίτες μας από ύποπτες κομματικές-επιχειρηματικές μεθοδεύσεις. Κάθε ομάδα είναι ελεύθερη να διαχωρίσει τη θέση της και να ονομαστεί με ένα διαφορετικό όνομα και να παλεύει από το δικό της δρόμο για τον κοινό στόχο. Σε μια τέτοια περίπτωση ασφαλώς και θα είμαστε σύμμαχοι.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.