«Επιτροπή Αγώνα Πολιτών»: Συναυλία ευαισθητοποίησης για την καύση στην ΑΓΕΤ

Την Κυριακή στην παραλία του Βόλου

Η «Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ» διοργανώνει, την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, συναυλία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κόσμου για το παμβολιώτικο συλλαλητήριο της 5ης Μαϊου.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, «συμμετέχουν γνωστοί μουσικοί και σχήματα της πόλης μας που με χαρά δέχτηκαν την πρόσκλησή μας να συμμετέχουν εθελοντικά σε αυτή τη γιορτή ενημέρωσης.

Τη συναυλία θα πλαισιώσουν: Vive La Mandoline, Αποπλάνηση Ενηλίκων , Νίκος Μεργιαλής , Nickolas G., Old Friends , The Law Breakers.
Ηχητική υποστήριξη – ευγενική χορηγία: Ν. Καλοβιδούρης , Δ. Αγριγιάννης, Γ. Σαλάχας.

Στη διάρκεια της συναυλίας θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τα μέλη της Επιτροπής και συλλογή υπογραφών (έχουμε φτάσει τις 6.000 υπογραφές και συνεχίζουμε)!Στον χώρο θα υπάρχει και μπαρ οικονομικής ενίσχυσης. Χρειάζεται όλοι να είμαστε ενήμεροι για το τι συμβαίνει στην πόλη μας και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα, για να σταματήσει η καύση σκουπιδιών και πλαστικών από την ΑΓΕΤ – Lafarge Holcim!

Μία βδομάδα πριν το μεγάλο συλλαλητήριο της 5ης Μαΐου, σας περιμένουμε στην παραλία του Βόλου!! Να γνωριστούμε, να περάσουμε όμορφα και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον αγώνα για την υγεία μας και το περιβάλλον!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.