Επιτροπή Πολιτών: Οι Βολιώτες ανησυχούν για την υγεία τους (video)

Ήπια διαμαρτυρία και ψήφισμα στον υφυπουργό Οικονομίας

Το γεγονός ότι οι Βολιώτες ανησυχούν για την υγεία τους, τόνισε στον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσόρλα τριμελής αντιπροσωπία της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, ενώ του επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, που έγινε σε αίθουσα του πολυχώρου Τσαλαπάτα, έδωσαν το παρόν περίπου 100 πολίτες, μεταξύ των οποίων και δημοτικοί σύμβουλοι, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών. Αφού έγινε προσυγκέντρωση στον κόμβο του ΚΤΕΛ οι συγκεντρωμένοι έφτασαν στο ύψος του γηπέδου του Μαγνησιακού, όπου τους σταμάτησε αστυνομική δύναμη.

Στο συγκρότημα Τσαλαπάτα μπήκε τριμελής αντιπροσωπεία από τον Στέλιο Λημνιό, τον Μάρκο Βαξεβανόπουλο και την Βάλμη Παπαδοπούλου (οι οποίοι φορούσαν κόκκινες κορδέλες στο λαιμό), που επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον υφυπουργό, στον οποίο εξήγησαν την κατάσταση που επικρατεί με την καύση RDF από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ και επισήμαναν ότι οι Βολιώτες ανησυχούν για την υγεία τους.

Ο υφυπουργός, που ανέμενε την αντιπροσωπεία πριν ξεκινήσει η εκδήλωση των βιομηχάνων, δεσμεύτηκε να παραδώσει το ψήφισμα στο αρμόδιο υπουργείο και να γνωστοποιήσει την απάντηση που θα λάβει.

Στον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιορλα τα αιτήματα της Επιτροπής Πολιτών ενάντια στην καύση rdf

Gepostet von magnesianews.gr am Samstag, 23. Juni 2018

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.