«Επιτροπή Πολιτών»: Περιμένουμε δημοσιοποίηση της αγωγής του Αχ. Μπέου

Ίσως τελικά να κατατέθηκε προ...ολίγων ημερών, λένε στελέχη της Επιτροπής

Μηνυτήρια αναφορά κατά του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση, κατέθεσαν χθες το πρωί δύο μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της Καύσης RDF-SRF, στην Εισαγγελία Βόλου. Τα μέλη της Επιτροπής Μάρκος Βαξεβανόπουλος και Στέλιος Λημνιός μετέβησαν στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, και υπέβαλλαν στην εισαγγελέα υπηρεσίας μήνυση κατά του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.
Όπως αναφέρουν στην μήνυση τους ο δήμαρχος σε συνέντευξή του σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο την Τετάρτη, φέρεται να είπε, μιλώντας για τα μέλη της Επιτροπής, ότι ψάχνονται για «χαρτζιλικάκι» από την ΑΓΕΤ, σχετικά με τις αντιδράσεις τους για το θέμα της καύσης των σκουπιδιών. Τα μέλη της επιτροπής δήλωσαν ότι προσέφυγαν και στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και κατά του καναλιού TRT και του παρουσιαστή Σωτήρη Πολύζου γιατί, όπως υποστηρίζουν, ενώ υβρίζονται δεν τους δίνεται ο λόγος για να απαντήσουν όπως επιτάσσουν οι κανόνες. Παράλληλα κατέθεσαν υπόψη της Εισαγγελίας και το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό.

Ίσως κατέθεσε την αγωγή πριν … λίγες ημέρες!

Μιλώντας χθες εξάλλου στο «Ράδιο-Ένα» ο κ. Βαξεβανόπουλος, τόνισε, ότι η Επιτροπή περιμένει ακόμη να δημοσιοποιηθεί η αγωγή που κατέθεσε ο κ. Μπέος κατά της ΑΓΕΤ, αν και οι πληροφορίες τους αναφέρουν, ότι ίσως… κατέθεσε τελικά την αγωγή πριν λίγες μόλις μέρες, αλλά και πάλι με άγνωστο περιεχόμενο!

Σήμερα το απόγευμα στο μεταξύ, αντιπροσωπεία της Επιτροπής θα παραβρεθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο στη Λάρισα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το θέμα της καύσης σκουπιδιών, που θα συζητηθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.