Επιτροπή Πολιτών Βόλου: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Πρόκληση στους πολίτες να δώσουν το παρών στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου, προκειμένου να προβούν σε παράσταση διαμαρτυρίας αναφορά με την καύση rdf από την ΑΓΕΤ. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η επιτροπή “καλεί τους ενεργούς πολίτες σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Λάρισα, στη συνεδρίαση του Περιφ. Συμβουλίου Θεσσαλίας. Στη συνεδρίαση αυτή θα συζητηθεί ερώτηση των συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης σχετικά με την συνεχιζόμενη καύση επικίνδυνων αποβλήτων στους αποτεφρωτήρες της ΑΓΕΤ, η οποία λειτουργεί εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Η Επιτροπή Αγώνα υιοθετεί το πλαίσιο των επίκαιρων ερωτημάτων και θα συμπαρασταθεί στον αγώνα της ΛΑΣ για την οριστική παύση της καύσης αποβλήτων και πετ κωκ.
Η μόνιμη επικράτηση της δυσοσμία στο Βολο έχει την πηγή της στην ανεξέλεγκτη βιομηχανική δραστηριότητα και όσοι συγκαλύπτουν τους υπαίτιους παρανομούν διότι θέτουν σε διαρκή ομηρεία την Δημόσια Υγεία. Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία δημαρχείου στις 6μμ με ιδιωτικά αυτοκίνητα. ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.