ΕΠΖ: Απόφαση για θεματικό πάρκο στην Πλ. Ρήγα Φεραίου

Με μοναδικό θέμα συζήτησης την παραχώρηση μέρους της πλατείας Ρήγα Φεραίου για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου, κατόπιν γνωμοδότησης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βόλου, συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 στη 1 το μεσημέρι, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Θα ακολουθήσει στις 13.30 η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα λάβει απόφαση για τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, δημοτικού φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων, τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων και τρόπου καταβολής τους για το 2020, τελών διαφήμισης, βοσκής επί εμπορίας πόσιμων υδάτων, όπως και δημοτικών τελών σε Πορταριά, Ν. Αγχίαλο, Αγριά και καθορισμού του ημερήσιου τέλους στους χώρους των Λαϊκών Αγορών του Δήμου πωλητές (επαγγελματίες-παραγωγούς) για το έτος 2020.

Ακόμη, θα καταρτιστούν οι όροι διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του ξενώνα «Αχιλλέας» που βρίσκεται στην Πλατεία Μακρινίτσας, θα καθοριστούν τα τέλη και τα δικαιώματα Δημοτικών Κοιμητηρίων και θα καταρτιστούν οι όροι διακήρυξης του έργου «διαγράμμιση οδικού δικτύου Δήμου Βόλου και πιλοτικές εφαρμογές νέων υλικών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.