Έρχεται στον Βόλο ο Γ.Γ. Δικαιοσύνης

Στις 28-30 Νοεμβρίου, που θα έχει συναντήσεις με δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόρους και υπαλλήλους

Την πόλη του Βόλου θα επισκεφθεί το τριήμερο 28 ως 30 Νοεμβρίου 2019, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Πάνος Αλεξανδρής, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Σύλλογο, ο κ. Αλεξανδρής θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Σ.Β την Πέμπτη 28 του μήνα, ενώ θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τις Διευθύνσεις του Πρωτοδικείου, του Ειρηνοδικείου, του Διοικητικού Πρωτοδικείου και με το Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Βόλου.
Ο Γ.Γ, Δικαιοσύνης θα συμμετάσχει ακόμη στο διήμερο συνέδριο για το Εργατικό Δίκαιο που θα γίνει την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου με θέμα “Το εργατικό δίκαιο: Μοχλός ανάπτυξης ή οπισθοδρόμησης της ελληνικής κοινωνίας;”
Σύμφωνα με πληροφορίες αν και κλήθηκε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, δεν θα παραστεί στην εκδήλωση, λόγω του συνεδρίου της ΝΔ, ενώ προσκλήθηκαν και δήλωσαν συμμετοχή η πρώην υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ και του ΚΚΕ και ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου ΑΠΘ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.