«Εσταυρωμένος»: Έκκληση βοήθειας για δύο ακόμη συμπολίτες

Στηρίχθηκε η μονογονεϊκή οικογένεια μετά από έκκληση του Συλλόγου Συμπαραστάσεως

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών στην έκκληση του Εσταυρωμένου για στήριξη μίας μονογονεϊκής οικογένειας, μιας μητέρας με τρία ανήλικα παιδιά, η οποία ζητούσε ηλεκτρικές συσκευές, προκειμένου να εξοπλίσει το σπιτικό της. Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Εσταυρωμένος», η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και συγκινητική και παραδόθηκαν στην οικογένεια όλα τα αναγκαία.
Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια. Όπως αναφέρει ο Σύλλογος το Σάββατο το πρωί επισκέφθηκε τα μέλη του ΔΣ ένας 72χρονος μικροσυνταξιούχος ζητώντας φιλοξενία, καθώς είναι στον δρόμο.
Δυστυχώς και οι τρεις ξενώνες του Εσταυρωμένου είναι πλήρεις και ως εκ τούτου αδυνατεί να τον φιλοξενήσει. Όπως αναφέρεται « Είναι μόνος, αλλά δεν μπορεί να συντηρηθεί με τα 340 ευρώ που λαμβάνει ως σύνταξη. Φιλοξενείται προσωρινά σ’ ένα μικρό χώρο, αλλά το μέλλον του είναι αβέβαιο. Ζητά ένα μικρό χώρο για να στεγαστεί αυτός και τα πράγματα του. Ο Σύλλογος, επιθυμεί να τον στηρίξει οικονομικά (σε μηνιαία βάση) για να συμπληρώνει ένα μικρό ενοίκιο», κάνοντας έκκληση στους συμπολίτες για την βοήθειά τους.
Ακόμη, ένας παλιός γνώριμος του Συλλόγου, ένας άστεγος 37χρονος ξεκίνησε να εργάζεται σε έναν εργολάβο, μετά από βοήθεια φίλου του Εσταυρωμένου, όμως δεν έχει καθημερινό μεροκάματο, αλλά ούτε και τόπο να κατοικήσει. Ζητά ένα μικρό χώρο (γκαρσονιέρα, έστω υπόγεια) και να πληρώνει ενοίκιο 100 ευρώ το μήνα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.