Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του λιμενικού Αθανάσιου Δεσλή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος ενισχύοντας το σημαντικό έργο του τμήματος Αιμοδοσίας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου θα συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Βόλου με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα του εθελοντή αιμοδότη.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το πρωί της 14 Ιουνίου 2022 κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου θα βρίσκεται στη παραλία του Βόλου προκειμένου να προσέλθουν οι λιμενικοί και να διαθέσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους προσφέροντας δώρο ζωής σε όσους συναδέλφους το έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από την ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου και μέλους μας Θανάση Δεσλή ο οποίος έφυγε πριν λίγο καιρό από κοντά μας.
Τέλος, η ΕΠΛΣ αναφέρει ότι η τράπεζα αίματος της Ένωσης έχει βοηθήσει δεκάδες λιμενικούς και μέλη των οικογενειών τους, που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.