Εθελοντική αιμοδοσία στην “ΑΝΑΣΣΑ” τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου

Εθελοντική αιμοδοσία έξω από τις εγκαταστάσεις τις στον Βόλο θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 από 9.00 έως 13.00 η ιδιωτική κλινική “ΑΝΑΣΣΑ”. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
“Το αίμα αποτελεί βασικό συστατικό της ζωής αλλά και ένα αναντικατάστατο θεραπευτικό μέσο. Δεν παράγεται, δεν αντικαθίσταται, δεν αγοράζεται, δεν πωλείται, μόνο προσφέρεται… και η μόνη πηγή προσφοράς είναι ο άνθρωπος!

Από τις μικροχειρουργικές επεμβάσεις μέχρι τις πολύωρες επεμβάσεις, από την αιμοκάθαρση μέχρι τη μεσογειακή αναιμία, από τη χορήγηση λευκών αιμοσφαιρίων μέχρι τα τροχαία ατυχήματα, παντού χρειαζόμαστε μονάδες αίματος. Εξάλλου, η εξέλιξη της ιατρικής με την εφαρμογή σύγχρονων και εξελιγμένων χειρουργικών επεμβάσεων, π.χ. μεταμοσχεύσεις οργάνων, καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις, κ.ά., απαιτεί μεγάλες ποσότητες αίματος.

Οφείλουμε να έχουμε συναίσθηση της ευθύνης για τα αποθέματα αίματος της χώρας μας, του τόπου μας, των αναγκών μας. Και οι ανάγκες μας είναι μεγάλες…. Κάθε ημέρα χιλιάδες συνάνθρωποί μας χρειάζονται αίμα και πολλοί από αυτούς το χρειάζονται επειγόντως γιατί απειλείται η ζωή τους.

Αντιλαμβανόμενοι ότι οι μονάδες αίματος που απαιτούνται για τις όποιες ανάγκες δε μπορούν να παραχθούν με οποιονδήποτε τρόπο, παρά μόνο να ληφθούν μέσω αιμοδοσίας, προσκαλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, παλιούς και νέους να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και να προσφέρουν αυτό το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της τρέχουσας περιόδου.

Η ΆΝΑΣΣΑ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, οργανώνει την καθιερωμένη πλέον ετήσια εθελοντική αιμοδοσία της, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 από 9.00 έως 13.00 έξω από τις εγκαταστάσεις της Κλινικής, Βερναρδάκη 13 στο Βόλο.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.