Εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 29 Απριλίου

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνεται την Παρασκευή 29 Απριλίου και ώρες 10:00-13:00, στο «Valis Resort Hotel» από το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν. Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί» και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, σε συνεργασία με τους: «Αλληλεγγύη» Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας, AHEPA CHAPTER HJ-48 Rigas Feraios Velestino Magnesias, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου, Ροταριανό Όμιλο Βόλου και Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία.
Μέσω της ενημέρωσης, τονίζεται ότι η παρουσία όλων μας , αποτελεί έμπρακτη πράξη σεβασμού προς τον συνάνθρωπο, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τις αξίες της ανιδιοτελούς προσφοράς και της ενσυναίσθησης τόσο των αναγκών, όσο και της προσωπικής ευθύνης καθενός ξεχωριστά, για την ασφάλεια και την υγεία όλων μας.
«Μια τόσο μικρή πράξη που όμως αποτελεί ένα μεγάλο δείγμα πολιτισμού και αγάπης προς τον συνάνθρωπο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.