Εθιμοτυπική επίσκεψη του Β’ Υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου 2026, ο Β’ Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Ευστράτιος Δρακούλης. Τον Υπαρχηγό, συνόδευε ο Διοικητής της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Αρχιπλοίαρχος Ιωάννης Κοντοστέργιος, η Λιμενάρχης Βόλου Πλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ολυμπία Φιλιππάκη, ενώ κατά την επίσκεψή του συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. κ. Σωκράτη Αναγνώστου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν μεταξύ του Λιμενικού Σώματος και του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, θέματα λιμενικής ασφάλειας, επιχειρησιακής ετοιμότητας κ.α. Ο Υπαρχηγός ενημερώθηκε για τις δράσεις και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Οργανισμού, ενώ επιβεβαιώθηκε μεταξύ των δύο πλευρών, η άριστη συνεργασία και η κοινή βούληση για την ασφαλή κι αποτελεσματική λειτουργία του λιμένα Βόλου.

Μάλιστα, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αναγνώστου, πρόσφερε στον κ. Δρακούλη, το βιβλίο του Οργανισμού με τίτλο «Ιστορώντας τη Ρότα για το Λιμάνι του Βόλου – Η διαδρομή του Λιμενικού Ταμείου (1883-2001)», με τον ίδιο να εκφράζει μεγάλο ενδιαφέρον για την έκδοση, επισημαίνοντας τη σημασία για την ανάδειξη της λιμενικής ιστορίας και κληρονομιάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.