Εθνικά θέματα συζήτησαν ο Δ. Καζάκης με τον Δικηγορικό Σύλλογο

Τελευταίος σταθμός του προέδρου του ΕΠΑΜ τα Δικαστήρια Βόλου

Τα Δικαστήρια του Βόλου και το γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου ήταν ο τελευταίος σταθμός του προέδρου του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη, που συνοδευόταν από τον Αντώνη Παπαντωνίου, ναύαρχο ε.α. – νομικό και στελέχη του κόμματος.
Το κλιμάκιο του ΕΠΑΜ υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ.Β. Χρήστος Στρατηγόπουλος και ο β’ αντιπρόεδρος Γιώργος Αθανασάκης και η συζήτηση, σύμφωνα με τον κ. Καζάκη ήταν ενδιαφέρουσα και είχε σχέση με ζητήματα που το ΕΠΑΜ θεωρεί ότι επαπειλούν τη χώρα ως προς την εσωτερική της συγκρότηση και ιδιαίτερα ως προς τα εξωτερικά της προβλήματα.

«Για μας το κορυφαίο εθνικό θέμα είναι ότι η χώρα τελεί υπό κατοχή και όλα τα υπόλοιπα είναι συνεπαγόμενα», είπε ο Δημ. Καζάκης, που πρόσθεσε ότι γενικά ο ίδιος δεν κάνει εθιμοτυπικές επισκέψεις, αλλά πηγαίνει εκεί που έχει τη δυνατότητα να ανταλλάξει σοβαρά κάποιες απόψεις, κάτι που έγινε στη συνάντηση με το Προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ τόνισε ότι η συζήτηση αφορούσε ευρύτερα εθνικά ζητήματα που αφορούν τη χώρα, όπως τις τελευταίες εξελίξεις για τα Σκόπια και το Μακεδονικό, ζητήματα της ευρύτερης περιοχής που έχουν προκύψει με την Τουρκία και την εξέλιξη του μεταναστευτικού, εκτιμώντας ότι πρόκειται για ζητήματα που απειλούν περισσότερο τη χώρα.

Επόμενος σταθμός του κλιμακίου του ΕΠΑΜ είναι περιοδεία στη Λάρισα και στην Καρδίτσα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.